5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Dan Barna: ALDE Europe a adoptat o rezoluție inițiată de USR prin care cere vot pozitiv cu privire la aderarea României la Schengen (CP)

Știri din Județ

Deputatul USR, Dan Barna a transmis următorul comunicat de presă:

Acum o oră ALDE Europe a adoptat o rezoluție inițiată de USR prin care cere vot pozitiv cu privire la aderarea României la Schengen.

Consiliul ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe – partidul liberal european din care face parte USR alături de alte 60 de partide – a adoptat o rezoluție, inițiată de USR, prin care cere Consiliului JAI să voteze în favoarea aderării României la spațiul Schengen.

Până la Consiliul ALDE de astăzi am pledat cauza României în întâlniri oficiale atât la Parlamentul European, cât și la Comisia Europeană sau în bilaterale cu partide membre ALDE Europe, alături de Președintele Cătălin Drulă, europarlamentarul Vlad Botoș și alți colegi din partid.

Întreaga familie liberală europeană susține acum România pentru aderarea la Schengen. Semnalul dat de cel mai reformist partid european este unul clar: acesta e momentul în care România trebuie să intre in Schengen.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri