26.2 C
Sibiu
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Sibienii, invitați să cunoască noul Stadion Municipal Sibiu

Știri din Județ

Primarul Astrid Fodor va redeschide Stadionul Municipal Sibiu marți, 6 decembrie, în prezența mass media, un eveniment la care va participa și reprezentantul constructorului – firma CONA, reprezentată prin președintele grupului, domnul Mircea Bulboacă și președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu. Arena a fost complet modernizată și va fi redată sportivilor și publicului cu facilități și dotări la nivelul standardelor UEFA.

Miercuri, 7 decembrie, între orele 10.00 – 20.00, sibienii sunt invitați să cunoască noua arenă, în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise. Stadionul Municipal va fi pregătit să îi primească pe toți cei care doresc să vadă cum s-a transformat acest obiectiv important al orașului. Vizitatorii vor putea vedea toate facilitățile pe care le oferă noul Stadion, de la tribuna oficială și sălile VIP la noua pistă de atletism sau sălile de forță și de recuperare. 

Publicitate

Publicul va fi invitat într-un tur ghidat de echipe de voluntari, cu plecare din 15 minute în 15 minute, de la intrarea în Stadion dinspre str. O. Goga. 

Reamintim că primul meci pe Stadion se va desfășura în data de 10 decembrie, între FC Hermannstadt și FC Farul Constanța.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii