spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Daruri pentru vârstnicii din Agnita. Deputatul PNL, Christine Thellmann: “Să fim mai buni, contează!” (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Christine Thellmann, deputat PNL Sibiu din zona Mediașului, a transmis următorul comunicat de presă:

Acolo unde exista preocupare și interes din partea autorităților publice, încep să se vadă și proiecte concrete de dezvoltare pentru comunitatea!

Unitatea de Asistență Medico-Socială din Agnita a avut parte de investiții importante anul acesta.
Cu ocazia acestei vizite le-am oferit vârstnicilor internați în centru, cu dragă inimă, alimente și produse de îngrijire. A fost un mic cadou de Moș Nicolae, în semn de prețuire și respect.

Surpriza pentru mine a fost să văd că la UAMS, bunicii – așa văd și simt eu fiecare om în vârstă, ca pe un bunic sau bunică – se bucură de servicii de calitate într-un mediu curat și modern, adaptat la nevoile specifice de îngrijire. Modernizările aduse la UAMS sunt un exemplu de lucru făcut pentru ca oamenii de acolo să se simtă bine îngrijiți, dar mai ales respectați. Pentru acest lucru, le mulțumesc colegilor de la primăria Agnita.

Am fost la UAMS după o scurtă întâlnire cu dl primar Alin Schiau Gull și cu dl viceprimarul Paul Hârtoagă, la sediul primăriei Agnita. Am discutat despre proiectele în derulare și stadiul acestora. Echipa de la primărie este mereu în căutare de finanțări pentru a aduce îmbunătățiri și a dezvolta orașul. Când întâlnesc oameni ca ei, care investesc în comunitate pentru ca oamenii să trăiască mai bine, devin încrezătoare într-un viitor mai bun.

Decembrie este luna faptelor bune și dă șansa fiecăruia dintre noi să facem un bine sau o bucurie. Să fim mai buni, contează!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda