spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Două accidente, în această seară, la Sibiu. Viteză, carosabil umed și persoane nevinovate rănite

Știri din Județ

Publicitate

Două accidente de circulație s-au produs în această seară în municipiul Sibiu. Din primele informații, cauzele ar fi viteza și carosabilul umed.


Primul eveniment rutier s-a produs între trei mașini, pe Calea Poplăcii, pe sensul spre Poplaca. Din primele informații primite de la șoferul autoturismului marca BMW , o altă mașină nu a respectat semnul STOP și a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu aceasta. A treia mașină implicată în evenimet a suferit daune minime. Martorii la eveniment au declarat faptul că mașina marca BMW circula cu viteză excesivă. Pentru că șoferii s-au împăcat amiabil iar în urma tamponării nu au rezultat victime, nu există date suplimentare la Biroul Rutier Sibiu. Conform IPJ SIBIU, nu s-a stabilit încă exact cum s-a produs evenimentul rutier, declarațiile celor trei șoferi nefiind foarte concludente.

Al doilea eveniment rutier s-a produs la intersecția DN1 cu drumul spre magazinul Kaufland Șelimbăr. Aici, două mașini au intrat în coliziune, tot din cauza vitezei excesive și a carosabilului umed. O mașină marca BMW ce staționa la coada drive-thru McDonald’s a fost izbită de o altă mașină scăpată de sub control, ajungând pe trotuar. În urma impactului, nimeni nu a fost rănit.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri