spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Momentul mult așteptat a sosit! Sibiul are STADION UEFA 4!

Știri din Județ

Publicitate

Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat oficial astăzi, în prezența primarului Astrid Fodor, a constructorului Stadionului – reprezentat prin președintele grupului, Mircea Bulboacă și a președintelui Federației Române de Fotbal – Răzvan Burleanu.


Stadionul oferă peste 13.000 de locuri, fiind create 16 căi de acces spre acesta. Întreaga suprafață este monitorizată video cu sute de camere de înaltă rezoluție iar întreaga clădire se poate controla de la un pupitru, având un sistem smart extrem de performant. De la pornirea becurilor, a sistemului de climatizare, detecție de incendiu si efracție, și până la identificarea pe zone a diferitelor probleme apărute.

Imediat după conferința de presă, a fost organizat un tur al stadionului, cu prezentarea sălilor pentru presă, a camerelor VIP, dar și a vestiarelor. Primarul Sibiului, Astrid Fodor a subliniat faptul că fiind o investiție din bugetul local, fiecare sibian a contribuit la realizarea acestui proiect. Astfel, stadionul beneficiază de cele mai noi dotări tehnologice, de la internet de mare viteză, nocturnă certificată UEFA, tabele de marcaj full color și până la căi de acces pentru persoanele cu dizabilități.

„Am finalizat lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu, o investiție amplă, în valoare de 211 milioane de lei, exclusiv din bugetul local, deci, fiecare sibian a contribuit financiar la realizarea lui. Sibienii își doresc să facă sport și să vadă sport așa că, noi, administrația locală, investim în egală măsură și în acest domeniu precum și în obiective de timp liber, pentru ca Sibiul să fie un oraș în care se trăiește frumos” a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor

Principalele construcții sunt: o tribună oficială, cu subsol, parter și 3 etaje, peluza sud cu parter și un etaj, peluza nord cu parter și etaj, cu un spațiu de parcare la parter, învelitoarea (acoperișului) peste tribune și peluze, pe o structură metalică, dar și modernizărea sălii de atletism de sub tribuna existentă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor