spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Forța Dreptei Sibiu a lansat organizația județeană în prezența lui Ludovic Orban

Știri din Județ

Publicitate

Vineri şi sâmbătă, 9, respectiv 10 Decembrie 2022, are loc la Sibiu, vizita preşedintelui Forța Dreptei, domnul Ludovic ORBAN.


În cadrul conferinței de presă, organizate cu acest prilej, au luat cuvântul preşedintele Partidului FORȚA DREPTEI (FD), domnul Ludovic ORBAN, deputatul Constantin ȘOVĂIALĂ, preşedintele organizației Județene Forţa Dreptei, Ciprian FARAON, președintele filialei municipiului Sibiu a Forţa Dreptei, Doris LUPU, secretar general al filialei municipiului Sibiu, Mihai SCHACHNER, preşedintele Organizaţiei de Tineret Forţa Dreptei Sibiu şi Ioan Adrian GICĂ, preşedintele filialei oraşului Tălmaciu a Forţa Dreptei.

Partidul Forţa Dreptei devine, potrivit declarațiilor deputatului Constantin Şovăială, principalul partid de opoziție atât în Parlament, cât şi în teritoriu.

,,La Sibiu suntem singura voce credibilă, celelalte partide de opoziție au uitat că au un angajament faţă de comunitatea sibiană. Sibienii simt acest lucru, și poate tocmai din acest motiv, organizația noastră a crescut în ultimul an atrăgând oameni de afaceri, profesori, medici, avocați și mulți alți specialişti din toate domeniile. Până în acest moment avem deja 14 organizații constituite și în curs de constituire. Ne-am organizat în 6 (şase) comisii de specialitate şi avem peste 400 de membri şi membrisimpatizanți. Obiectivul nostru pentru prima jumătate a anului 2023 este ca până în aprilie să avem constituite organizații în toate UAT-utile din județ. Sibiul a venit cu propunerea ca FD să aibă un Guvern din umbră care să monitorizeze instituțiile publice pentru a avea oricând pregătiți specialişti care să vină cu propuneri alternative la politicile Guvernului şi să fie capabili să preia oricând frâiele”, a mai spus deputatul Constantin ŞOVĂIALĂ, preşedintele organizației Județene Forţa Dreptei Sibiu.

României în general, şi Sibiului în particular, le lipsește liderul, este opinia lui Ciprian FARAON, preşedintele filialei municipiului Sibiu a Forța Dreptei şi secretarul general al organizației judeţene a FD. A fi un lider autentic nu înseamnă doar să fi reuşit a fi ales sau numit in fruntea unei instituții, şi mai apoi să uiți de ce eşti acolo, dispărând complet din peisaj, fugind de proiectele importante pentru oameni, fiindu-ți frică să iei decizii, dar să întreprinzi tot felul de acţiuni meschine din care, să speri, sau poate chiar să crezi, că îți vor aduce un plus de imagine. Din nefericire, noi avem parte in ultimii ani de acest tip de lideri. Un lider autentic însemnă să fii competent, să-ți respecti angajamentele, să ai viziune, să știi să conduci oamenii, să conduci prin exemplu personal, să ai inițiativa, să comunici cu oamenii, să respecți oamenii, să-ți prețuiești obştea, țara, să fii echilibrat, să fii printre oameni. Forta Dreptei este un partid în formare şi avem şansa să arătăm oamenilor că vrem, şi reușim, să aducem în fața lor lideri, oameni de calitate, care să le reprezinte interesul, să se lupte pentru ei, să le facă viața mai bună. Prin noi înşine, dar şi prin răbdarea şi încrederea oamenilor, mult prea des puse la încercare de cei mai mulți dintre oamenii politici, care dezamăgesc în final, am convingerea că Forţa Dreptei va putea deveni, la Sibiu dar si in țară, o forţă a cetăţenilor care mai speră că ceva bun se va întâmpla!

Le urez succes noilor organizații locale ale Forta Dreptei Sibiu, lansate cu acest prilej!„, a mai declarat Ciprian FARAON.

Programul vizitei liderului național al Forța Dreptei, la Sibiu, va continua în cursul zilei de vineri cu prezenţa la evenimentul de lansare a Organizaţiei de Tineret a FD Sibiu, care are loc la Hotel Best Western Silva.

Totodată, domnia sa va participa alături de Constantin ȘOVĂIALĂ şi Ciprian FARAON, sâmbătă, la manifestările de lansare ale organizațiilor locale Forţa Dreptei din localităţile Tălmaciu, Sadu şi Păuca. Vizita în oraşul de la poalele munţilor Cibin se va încheia cu prezența la meciul de fotbal FC Hermannstadt – Farul Constanța, precum şi o vizită la Târgul de Crăciun.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului