spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

S-au clasat pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Studenții Academiei Forțelor Terestre din Sibiu au obținut rezultate remarcabile

Știri din Județ

Publicitate

Lotul de Taekwondo al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a participat, în perioada 9-11 decembrie, la Campionatul Militar de Taekwondo între instituțiile de învățământ militar, finala pe Ministerul Apărării Naționale.

Publicitate

La competiția organizată de Serviciul Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării, care a avut loc în Garnizoana Buzău la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Bobocu, s-au înscris șapte loturi sportive din academiile militare și școlile de maiștri militari și subofițeri.

În urma desfăşurării concursului, sportivii noștri s-au clasat, şi de această dată, pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

La individual, locul I a fost obţinut de sd.sg.maj. Răducu-Marian Roman (categoria 63-68 kg) , sd. cap. Gabriel Chiaburu (categoria 68-74 kg) și sd. cap. Robert-Marius Dobre (categoria 74-80 kg). Pe locul II s-au clasat sd.sg.maj. Natalia-Alina Duminică (categoria 53-57 kg) și sd.cap. Elisa Ana-Maria Secăreanu (categoria 49-53 kg), iar pe locul III sd.frt. Alexandru Crișan (categoria -63 kg), sd. Denis-Gabriel Șițoiu (categoria 80-87 kg) și sd. Răzvan-Andrei Baciu (categoria +87 kg).

În clasamentul pe echipe, băieţii s-au clasat pe locul I, iar în clasamentul general lotul AFT a obţinut, de asemenea, locul I.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer