19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Trei cetăţeni din Republica Moldova, aflați ilegal la Sibiu

Știri din Județ

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Sibiu au preluat de la poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, trei cetăţeni din Republica Moldova. Doi dintre aceştia au fost identificaţi cu şedere ilegală.

La data de 11 decembrie 2022, poliţiştii de imigrări au preluat de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 26 de ani, din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în baza paşapoartelor biometrice.

Doi dintre aceştia nu au părăsit teritoriul ţării noastre la expirarea dreptului de şedere, fapt pentru care, pe numele acestora, au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, la ieşirea din ţară, pe numele unui cetăţean va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 6 luni.

În cel de-al treilea caz, persoana în cauză a fost invitată la sediul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Sibiu pentru verificări suplimentare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc