17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

FOTO: Accident mortal lângă Cornățel, pe drumul spre Agnita

Știri din Județ

Un accident grav de circulație s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DJ 106, drumul ce leagă Sibiu de Agnita. Din primele informații, două mașini au intrat în coliziune frontală.


Evenimentul rutier s-ar fi produs în apropierea localității Cornățel. Conform surselor Sibiu Indepenent, la fața locului au fost detașate două ambulanțe SMURD, trei ambulanțe SAJ, o autospecială de descarcerare și mai multe echipaje de pompieri. Conform martorilor, două persoane ar fi rănite. În urma impactului, una dintre mașini a părăsit partea carosabilă, într-un lan de porumb.

Publicitate

Conform primelor date, o persoană a decedat iar alte patru sunt rănite.

Șoferii au 30 de ani, respectiv 31 de ani. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus. Impactul a dus la decesul pasagerei din autoturismul condus dinspre Sibiu, precum și la rănirea conducătorului auto și a altui pasager din același auto și la rănirea șoferului și pasagerului din celălalt auto.

Conform ISU SIBIU, sunt implicate în accident două autoturisme și cinci persoane, dintre care două sunt încarcerate.

Traficul rutier este blocat total

FOTO INFO TRAFIC JUD. SIBIU – DUMITRU DAN DUMITRU , ISU SIBIU, SAJ SIBIU

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Am tot spus de N ori, m am dus cu solicitari chiar si spre Primarie. Trebuie facut ceva cu drumul acela!! Soferii foarte multi care sunt inconstienti!!
    Radare fixe, bumpere, semnalizarea curbelor strident pentru descurajare, latirea drumului, luati masuri! Controale ale politiei! Mai ales pentru alcool, multi circula pe acolo bauti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic