5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Bărbat găsit înecat în râul Olt, lângă localitatea Bradu. Prietenul său este dat dispărut

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Având în vedere condiții de vizibilitate redusă, începând cu ora 17:00 căutările efectuate de scafandri și pompieri au fost oprite. Acestea vor fi reluate mâine dimineață la ora 08:00.

Doi sibieni ce se aflau la pescuit pe râul Olt nu s-au mai întors acasă, stârnind îngrijorare pentru familii. Astfel, lipsa acestora a fost anunțată la 112 iar la această oră, mai multe echipaje de Poliție, pompieri și scafandrii sunt în alertă.


Activitățile specifice de căutare sunt efectuate în imediata apropiere a râului Olt, în zona localităților Bradu – Scoreiu, întrucât cei doi bărbați ar fi plecat încă de ieri la pescuit în această zonă. Alarma a pornit după cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare. Bărbații au 37 și respectiv 42 de ani și sunt din municipiul Sibiu.

În urmă cu puțin timp, bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost găsit pe râu, din păcate decedat.

„ISU Sibiu, intervine în sprijinul IPJ Sibiu, în misiunea de căutare-salvare a două persoane posibil dispărute. Se acționează cu două bărci și desfășoară căutări la suprafața apei. La locul intervenției este și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea se constituie o echipă de scafandri din cadrul ISU Sibiu și ISU Hunedoara pentru a efectua căutări în adâncime. Căutările se desfășoară pe râul Olt, în zona localităților Bradu și Scoreiu. Până la acest moment a fost găsită persoană de sex masculin în imersie, acesta prezentând leziuni incompatibile cu viața.” transmit reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri