spot_img
15.9 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Cete de colindători au vestit nașterea Domnului în Catedrala mitropolitană din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Colindele sfinte au răsunat din nou în Catedrala mitropolitană din Sibiu. Cete de colindători din Arhiepiscopia Sibiului au sosit luni, 19 decembrie, în locaşul de cult din inima cetăţii transilvănene, unde au fost primite de Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. Seara, peste 625 de copii din școlile din județul Sibiu au umplut Catedrala alături de părinți, bunici și susținători pentru a se bucura împreună de Vestea Nașterii Domnului. A doua zi de dimineață, marți 20 decembrie, Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului a primit colindători la reședința mitropolitană.

Publicitate

Cete de colindători din Arhiepiscopia Sibiului au sosit luni, 19 decembrie, în locaşul de cult din inima cetăţii transilvănene, unde au fost primite de Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. Primii colindători au fost preoţii din Protopopiatul Sibiu, însoţiţi de protopopul Ioan Coşa, care a transmis la final ierarhului felicitările şi mesajul de recunoştinţă al tuturor slujitorilor sfintelor altare din Sibiu şi împrejurimi, potrivit mitropolia-ardealului.ro

Au colindat apoi copii din clasa a doua C de la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Sibiu, îndrumați de profesoara Bucur Dorina. Aceștia au înseninat atmosfera cu zâmbetele lor. Urmați de echipa de fotbal juniori ACS Viitorul Avrig îndrumați de preoții Dumitru Stroe și Dumitru Nisipeanu și însoțiți de antrenorii Gavrilă Radu și Mereș Ștefan.

Citește ȘTIREA COMPLETĂ AICI

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer