6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Accident cu victime între Cornățel și Hosman. Trafic blocat total

Știri din Județ

Traficul rutier este blocat total între localitățile sibiene Cornățel și Hosman din cauza unui accident rutier cu victime. Din primele informații, cel puțin patru persoane sunt rănite.


La fața locului intervin mai multe echipaje de prim-ajutor, dar și unul de descarcerare. Conform surselor Sibiu Indepenent, un impact violent s-ar fi produs între o mașină și un microbuz. În urma coliziunii, mașina a fost proiectată în șant iar microbuzul a rămas de-a latul pe carosabil, blocând circulația.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul ca șoferul unui microbuz,un sibian in vârsta de 44 de ani, în timp ce circula spre Nocrich, s-ar fi angajat în depășirea unei cisterne, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu, de către un bărbat în vârsta de 48 de ani.

Din accident a rezultat rănirea șoferului de 48 de ani și a soției acestuia, în vârsta de 43 de ani, ambii domiciliați in Nocrich.

„SAJ SIBIU a deplasat un echipaj de tip C, între Cornatel și Hosman la un accident rutier.
Au fost implicate un microbuz și un autoturism. Au rezultat mai multe victime ,5 barbati și o femeie. Un bărbat de 48 de ani cu traumatism toracic,transportat de un echipaj ISU și o femeie de 43 de ani cu traumatism toracic și traumatism facial transportata la UPU Sibiu de către echipajul SAJ. Celelalte victime au refuzat transportul.”
transmite Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri