spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Eveniment științific cu peste 1000 de participanți, desfășurat la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 8 – 10 decembrie 2022, s-a desfășurat în Aula Magna din incinta Facultății de Medicină cea de-a doua ediție a Conferinței Psihiatrie și Psihologie Medico-Legală – Inter și Transdisciplinaritate.

Evenimentul științific s-a bucurat de prezența a peste 1.000 de participanți, majoritatea fiind medici primari, specialiști, rezidenți, precum și psihologi, asistenți sociali, masteranzi și studenți. Conferința a inclus prelegeri educaționale, dezbateri în domeniul medicinei legale, psihiatriei, psihologiei și asistenței sociale, susținute de medici psihiatri, medici legiști, psihologi și reprezentanți ai instituțiilor statului, respectiv Ministerul Public, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Justiției.

Elementul de noutate din acest an a constat în faptul că Facultatea de Drept ”Simion Bărnuțiu” din Sibiu s-a alăturat ca partener de organizare, mai multe cadre universitare susținând lucrări științifice în cadrul evenimentului.

De asemenea, în fiecare zi s-a desfășurat câte o masă rotundă în componența căreia s-au regăsit membri din toate disciplinele, respectiv psihiatrie, psihologie, medicină legală și științe juridice, unde au fost abordate subiecte importante, actuale și comune celor 4 domenii de activitate.

Conferința Națională „Psihiatrie și Psihologie Medico-Legală – Inter și Transdisciplinaritate” s-a desfășurat în format hibrid, astfel că ne-am bucurat de un număr mare de participanți, cei mai mulți provenind din Sibiu, București, Dolj, Cluj, Vâlcea.

“Cu acest prilej, dorim să aducem mulțumiri Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, partenerul nostru, care ne-a oferit sala în care s-a desfășurat evenimentul.

De asemenea, aducem mulțumiri atât partenerilor noștri în organizarea evenimentului cât și sponsorilor care au făcut posibilă organizarea și desfășurarea Conferinței Naționale „Psihiatrie și Psihologie Medico-Legală – Inter și Transdisciplinaritate” – au transmis reprezentații Spitalului Clinic de Psihiatrie Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului