spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

O plimbare cu mașina s-a terminat cu lacrimi la spital. Un șofer din Cristian este vinovatul

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cristian și pasagera sa au ajuns la spital după ce au făcut accident la Sibiu. Din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un indicator rutier.


Evenimentul rutier s-a produs azi-noapte, în jurul orei 01:00, atunci c\nd ma;ina gonea pe Șoseaua Alba Iuia din municipiul Sibiu, dinspre Cristian spre centru. Conform IPJ SIBIU, șoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un indicator rutier instalat pe partea stângă a direcției de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanți ai autoturismului, conducătorul auto și pasagera, o tânără în vârstă de 17 ani, din Rășinari,. Șoferul este policontuzionat iar tânăra a suferit un TCC acut închis, traumatism facial și de membru inferior.

Saj Sibiu a trimis de urgență azi noapte, la ora 1:00 doua echipaje,unul de tip B și unul cu medic ,în Sibiu pe Soseaua Alba Iulia la un accident rutier. Echipajele SAJ SIbiu au asistat medical și transportat la UPU Sibiu doua victime. Un bărbat de 19 ani policontuzionat și o tanara de 17 ani cu TCC acut închis, traumatism facial și de membru inferior.Victimele au fost transportate in stare bună,ele urmând sa fie investigate suplimentar la Serviciul de Urgență.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri