spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Mașină de Poliție implicată într-un eveniment rutier la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

O mașină de Poliție și un microbuz au intrat în coliziune, în această dimineață, în sensul giratoriu din Piața Unirii din Sibiu. În urma impactului, nimeni nu a fost rănit.


Evenimentul rutier s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, mașina de Poliție fiind în misiune în momentul impactului. La fața locului era în trecere și o ambulanță SAJ, care a oprit pentru a evalua situația. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 09:05, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervină în vederea soluționării unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs în municipiul Sibiu și în care a fost implicată o autospecială aparținând I.P.J. Sibiu. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Șaguna din municipiul Sibiu, pe banda 1 a direcției Bulevardul Victoriei – Calea Dumbrăvii, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Timiș, a pătruns în sensul giratoriu din Piața Unirii, unde, pe fondul nerespectării semnificației marcajului aplicat vizibil pe partea carosabilă, prin care se instituie obligația conducătorilor auto de a circula pe direcția înainte, s-a angajat în schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o autospecială condusă pe banda 2 a aceleiași direcții de către un agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Apoldu de Jos.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului