spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Un șofer „mort de beat” a făcut accident la Sibiu. A fost reținut!

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Știre inițială:

Un șofer beat a produs un accident rutier la intersecția străzilor Henri Coandă și Mașiniștilor din Sibiu. Acesta a fugit de la fața locului, fiind prins ulterior.


Conform informațiilor reporterului Sibiu Independent, șoferul în vârstă de aproximativ 45 de ani, conducea o mașină înmatriculată în județul Covasna, neacordând prioritate unei mașini înmatriculate în județul Sibiu. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testată a fost și soția șoferului, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Măsura testării celor doi vine în urma părăsirii locului accidentului, urmând să se stabilească dacă se „vor schimba” șoferii prin declarații contradictorii. Criminaliștii au ridicat amprente de pe portiere și volan.

Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto, în accident fiind implicate două autoturisme, conduse de un sibian în vârsta de 65 de ani, respectiv un bărbat în vârsta de 55 de ani, din Vrancea.

O femeie, pasageră în autoturismul nevinovat a fost rănită și transportată la spital. Traficul în zonă este îngreunat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri