12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Mâine se va juca Derby-ul Ardealului în Sala Transilvania

Știri din Județ

Baschetbaliștii de la BC CSU Sibiu încep anul în forță. Mâine de la ora 20:00 se va juca meciul cu U Cluj în Sala Transilvania din Sibiu.

Partida tur dintre U BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu a avut istoric doar în prima parte. Campioana s-a desprins decisiv în sfertului trei al jocului disputat pe 22 octombrie 2022, iar la final s-a impus cu scorul de 112-88.

Înaintea acestui joc, BC CSU Sibiu ocupă poziția a 5-a în Conferința A, cu 6 victorii și 5 înfrângeri. U BT Cluj-Napoca este a 2-a cu 9 victorii și o înfrângere. „Galben-albaștrii” au o singură înfrângere în Sala Transilvania, cea cu Rapid București, în timp ce clujenii nu au pierdut pe teren străin, singura lor înfrângere venind acasă, tot contra giuleștenilor.

„Este un meci dificil. Ne-am pregătit pentru acest joc și vom fi pregătiți miercuri. Trebuie să ne facem jocul și să sperăm că vom obține victoria. Mă aștept la un meci bun din partea noastră, la un joc defensiv solid și să jucăm baschetul nostru. Va fi interesant” a spus Monyea Pratt înaintea acestui joc.

„Avem în față o echipă foarte bună. Cred că cea mai bună din România în acest moment, cu cel mai bun lot de jucători. Va fi interesant, pentru că există o motivație bună pentru jucătorii noștri, pentru a arată aspectele pozitive din jocul nostru. Încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru acest meci și ne-ar plăcea să ne luptăm de la egal la egal cu Clujul. Avem niște fani minunați și iubesc atmosfera pe care o creează. Desigur, reprezintă un mare plus pentru noi, în fiecare meci de acasă. Suporterii noștri sunt al 6-lea jucător de pe parchet” a decalarat Tomas Rinkevicius înaintea Derby-ului Ardealului.

Încleștarea dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj-Napoca este transmisă în direct pe canalele DigiSport și PrimaSport. Biletele la meci sunt disponibile AICI.

FOTO & INFO – Website BC CSU Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri