spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Târg de Crăciun la Brădeni, organizat de un simplu cetățean

Știri din Județ

Publicitate

Un simplu cetățean din localitatea Brădeni, de lângă orașul Agnita a organizat singurul târg de Crăciun din zona rurală, un târg de Crăciun care a oferit totul gratis participanților.

Braga Dănuț a făcut cel mai frumos cadou de Crăciun locuitorilor din Brădeni, un Târg de Crăciun din cheltuială și muncă proprie. Participanții s-au bucurat de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă într-un decor special cu multe luminițe, bunătățuri și tradiționalele concerte de colinde, toate acestea oferite în mod gratuit. Târgul de Crăciun a fost deschis în perioada 17 – 28 decembrie 2022.

“Am făcut acest Târg de Crăciun din cheltuiala mea proprie, munca mea proprie. Am făcut pentru oamenii vulnerabili din comună care nu au posibilitatea să ajungă la orașele mari să vadă un târg de Crăciun. A fost un Târg de Crăciun foarte reușit cu multe instalații, cu foc de artificii, le-am oferit dulciuri copiilor, suc , ciocolată caldă, ceai, le-am împărțit popcorn, hot dog, vată de zahăr, le-am organizat concursuri. A fost o sărbătoare mare în comună și distracție pe cinste. Am început în 17 deschiderea, le-am adus colindători, concerte de colinde mai mulți interpreți de muzică care au colindat și ei. Am ținut deschis din 17 până în 28. Totul a fost un succes!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…