17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Panică la Tălmăciu și Cisnădie. Pompierii militari s-au luptat cu flăcările

Știri din Județ

Două incendii s-au produs pe raza județului Sibiu, în cursul nopții, în localitățile Cisnădie și Tălmaciu.

Pompierii militari sibieni au fost alertați de producerea a două incendii la apartamente situate în localitățile Tălmaciu și Cisnădie după cum urmează:

În jurul orei 00:25, un incendiu la un apartament situat la etajul II al unui bloc situat în Tălmaciu, str. Al.Cascadei. La fața locului s-au mobilizat prompt douăautospeciale de stingere din cadrul Punctului de lucru Șelimbăr, un echipaj SAJ și SVSU Tălmaciu. Incendiul, cauzat de o lumânare rămasă nesupravegheată, a fost lichidat în scurt timp. Nu au fost victime. Proprietara nu se afla în apartament. Au ars obiecte de mobilier din dormitorul apartamentului. În mod preventiv au fost evacuate din bloc aproximativ 25 de persoane.

În jurul orei 2:40, pompierii Punctului de lucru Șelimbăr au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Cisnădie, str. Piața Nouă pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un apartament situat la etajul I al unui bloc de locuit. Spre locul indicat s-au mobilizat o autospecială de stingere, un echipaj SAJ și SVSU Cisnădie. Incendiul, cauzat de un scurtcircuit electric produs la un frigider, a deteriorat bucătăria unde se afla acesta și a intoxicat ușor proprietarii, un bărbat și o femeie care au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de către echipajul SAJ.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri