12.4 C
Sibiu
joi, 30 martie, 2023

Ultima zi pentru a propune un nume pentru denumirea celui mai nou parc al Sibiului

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Până în prezent, Primăria Sibiu a primit 690 de propuneri de nume din partea sibienilor, cărora le mulțumim pentru implicare în număr atât de mare.

Până joi, 19 ianuarie (inclusiv), sibienii mai pot participa la concursul lansat de Primăria Sibiu și pot transmite prin formularul electronic o propunere de nume pentru cel mai nou parc al Sibiului situat în zona străzii Preot Bacca. Reamintim că acesta va include dotări pentru toate vârstele, atât pentru odihnă și relaxare, cât și pentru persoanele care doresc o relaxare activă: spații verzi amenajate cu iarbă, arbori, arbuști și flori, un labirint verde, o zonă de belvedere, o fântână arteziană și un inel de apă amenajat în mijlocul parcului, alei pietonale și alei verzi, un pump track, terenuri de sport și minigolf, o zonă de fitness și workout, două locuri de joacă și o mini-tiroliană.

Pentru a ne transmite propunerea dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul electronic de AICI.

DESFĂȘURAREA CONCURSULUI:

În perioada 9-19 ianuarie se desfășoară prima etapă a concursului, în care cetățenii cu domiciliul sau reședința în municipiul Sibiu și vârsta peste 18 ani pot propune denumiri.

Pașii următori:

➢ După centralizarea propunerilor de nume, un juriu format din 7 persoane va selecta cele mai reprezentative 5 denumiri.

➢ În faza a doua a concursului, sibienii vor fi invitați să voteze pentru una dintre cele 5 nume selectate

➢ Cetățenii care au propus primele 3 denumiri clasate în urma votului vor fi premiați de Primăria Sibiu:  

o Locul I: o bicicletă și dreptul de a-și alege un arbore din parc pe care să îl adopte și care să fie identificat printr-o plăcuță cu numele câștigătorului.  

o Locul II: un abonament Sibiu Bike City valabil pentru 6 luni.

o Locul III: un set de materiale vegetale de plantat acasă, conținând un arbore ornamental sau o plantă de interior (la alegere), un mix de 5 plante perene și o cutie cu gazon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri