5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Accident cu victime între Târnava și Copșa Mică

Știri din Județ

Trafic rutier este blocat pe DN14, km 47+700m, între Târnava și Copșa Mică în urma unui accident rutier între un autoturism și o autoutilitară.


Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că mașinile erau conduse din sensuri opuse, iar coliziunea s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe contrasens. Un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 32 de ani, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care transporta colete, condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane din autoturism, mai precis a conducătoarei auto, a unui bărbat in vârstă de 37 de ani si a unui copil în vârstă de 11 ani.

Starea victimelor: un bărbat de aproximativ în vârstă de 37 de ani este politraumatizat; o femeie în vârstă de aproximativ 32 de ani a suferit un traumatism de coloană cervicală și un traumatism de bazin; un copil de 11 ani a suferit untraumatism cranio cerebral.

Circulați cu prudenta în zona producerii accidentului rutier.

„Detașamentul Mediaș a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD , 1 echipaj de descarcerare și 1 echipaj de stingere alături de un echipaj SAJ Mediaș pentru evaluare și acordarea de asistență medicală pentru 5 persoane conștiente și neincarcerate implicate într-un accident rutier. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital 2 adulți și 1 copil. Alte două persoane au primit asistență medicală și au refuzat transportul la spital.” transmit reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș