spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Trebuie sau nu schimbată Legislația Rutieră?!

Știri din Județ

Publicitate

Trebuie sau nu schimbată Legislația Rutieră, cu sancțiuni mai dure și controale medicale mai dese?


Dacă da, CÂND?! Dacă NU, câți oameni mai trebuie să moară ca răspunsul să fie DA?!

Aceasta este întrebarea pe care ne-o punem de fiecare dată când se întâmplă o nenorocire pe drumurile țării noastre. Urlăm că trebuie să existe sancțiuni mai dure pentru infracțiunile rutiere, însă rămânem în continuare la zis, nimic concret în cadrul legii. Pentru că unii aleși, au și ei la rândul lor probleme cu Codul Rutier. Sau copiii acestora!!! Și atunci?! Mai bine o lege incompletă și cu multe portițe de scăpare.

Ce facem cu „șmecherii”, dar și cu unele persoane în vârstă, ce ne pun zilnic viața în pericol?! Accidente și iarăși accidente pe drumurile județului Sibiu și nimeni nu face nimic legislativ.

Ieri, un „smecher” a întors peste dublă linie continuă, la doi pași de intersecția Rahovei – Vasile Milea. Nu a contat că putea întoarce legal în vreo 200 de metri. De ce nu se iau în calcul filmările de pe camerele de bord?!

Astăzi, în giratoriul de la Shopping City, un șofer de vreo 70-80 de ani a uitat să facă sensul și a luat-o pe contrasens. De ce nu se fac controale mai dese persoanelor în vârstă?!

Răspunsurile poate le vor ști copiii noștrii!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului