spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

A rulat cu viteză excesivă și a făcut accident lângă Dumbrăveni

Știri din Județ

Publicitate

Ziua și accidentul, în județul Sibiu. Un alt eveniment rutier s-a produs în cursul zilei de astăzi,pe DJ 142 E, în afara orașului Dumbrăveni.


Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Dumbrăveni spre Alma, un medieșean în vârstă de 52 de ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se pe un câmp. Trei femei în vârstă de 19, 24, respectiv 52 de ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital.

STAREA VICTIMELOR

Femeia în vârstă de 52 de ani a suferit un traumatism toracic iar celelalte două femei de 19, respectiv 24 de ani, au suferit traumatisme lombare și excoriații.

„Saj Sibiu, a trimis de la Mediaș, două echipaje de tip B, în localitatea Dumbraveni la un accident rutier.Echipajele SAJ și ISU au asistat medical trei persoane.Echipajele SAJ, au transportat la CPU Mediaș două femei,de 19 și 25 de ani care au suferit traumatisme lombare și excoriatii.A 3-a victima a fost transportata la CPU de către un echipaj ISU.” transmit reprezentanții SAJ SIBIU

„Un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Dumbrăveni a intervenit de urgență in afara localității Dumbrăveni, pentru abordarea asistenței medicale pentru 3 persoane implicate într-un eveniment rutier. De asemenea, 2 echipaje SAJ Mediaș au intervenit la locul evenimentului. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale și a transportat la spital o persoană de sex feminin, de cca 52 de ani cu un traumatism toracic. Alte 2 persoane au fost transportate la spital de echipajele SAJ.„transmit reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului