spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Doi sibieni au jefuit o sală de jocuri din Deva. Planul a mai fost aplicat și la Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Doi sibieni, unul din Șelimbăr iar celălalt din Cristian, au mari probleme cu legea după ce au jefuit o sală de jocuri din Deva. Sub amenințarea unui cuțit, angajata sălii de jocuri a fost determinată să îi predea banii proveniţi din încasări.


Tânărul de 29 de ani, din comuna Cristian, ce este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, dar și a celuilalt bărbat, de 33 de ani, din comuna Șelimbăr, bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată au fost reținuți pentru 24 de ore.

Bărbatul din Cristian nu este la prima faptă de genul, anul trecut fiind implicat într-un jaf similar, la o sală de jocuri din Șelimbăr. Atunci, acesta a fugit cu 16.450 de lei. Fapta s-ar fi produs în noaptea de 19 decembrie 2022, atunci bărbatul a pătruns mascat într-o sală de jocuri din Șelimbăr, situată pe strada Mihai Viteazu. Autorul a amenințat-o cu un cuțit pe angajată și a fugit cu cei peste 16.000 de lei.

Polițiștii din judetul Hunedoara au făcut razie la Sibiu și i-au prins pe tâlhari după al doilea jaf. Totuși, autoritățile din Sibiu nu au anunțat public evenimentul și nici faptul că au un cerc de suspecți, la mai bine de o lună de la jaf.

Astfel, în cursul nopții 22/23 ianuarie 2022, în jurul orei 2:30, tânărul de 29 de ani din Cristian, având fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva și a amenințat-o cu un cuțit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei, bani proveniţi din încasări.

„În data de 23 ianuarie 2023, în jurul orei 02:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o angajată a unei săli de jocuri din municipiul Deva, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, având fața acoperită, a intrat în incinta unităţii și a amenințat-o cu un cuțit, determinând-o să îi predea banii proveniţi din încasări. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cercetările  efectuate în colaborare cu ofiţerii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara   s-au materializat în organizarea unei acțiuni vizând identificarea celor bănuiţi de  comiterea infracţiunii reclamate. Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii deveni au pus în executare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziție, la adrese situate pe raza județului Sibiu. Activităţile investigative au avut ca şi rezultat depistarea și reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată) şi a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Șelimbăr, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată). Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopții 22/23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva și a amenințat-o cu un cuțit pe angajata sălii,  determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări), acesta beneficiind de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acționat.” transmit polițiștii hunedoreni

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda