11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Cum reacționează sibienii atunci când le este cerută o îmbrățișare?!

Știri din Județ

Se pare că nu doar vremea s-a răcit, ci și oamenii, aceștia fiind prea preocupați de problemele cotidiene, uitând să ofere, uneori, o mică atenție și semenilor lor.


Viorel Teacă, celebrul polițist de pe TikTok și YouTube, a realizat astăzi, în jurul orei 17:00, pe pietonala Nicolae Bălcescu din Sibiu, un experiment social.

Având fața acoperită cu un fular ca să nu fie recunoscut, acesta a avut o pancartă pe care scria „dăruiește o îmbrățișare”. Aproximativ opt persoane au trecut nepăsătoare, fără să răspundă „mâinilor întinse”.

Într-un final, o mascotă aflată pe pietonală, i-a oferit mult dorita îmbrățișare. Și surpriză, polițistul Viorel Teacă și-a dezvăluit identitatea, dăruind și un telefon mobil, nou-nouț.

„Ideea mi-a venit de la fiul meu Noris, care mi-a spus: Tati, cum ar fi să facem și noi un cadou unei persoane?! I-am spus să facem ceva ca să vedem cine merită. Și am ales ca în schimbul unei îmbrățișări, să oferim un telefon cadou. Tânărul costumat în mascotă era acolo de 4 ore, în frig. Și totuși m-a îmbrățișat cu căldură.” a declarat pentru Sibiu Independent, Viorel Teacă

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri