spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Soma Sibiu: Utilajele de deszăpezire rămân în teren pentru a menține circulația în condiții bune

Știri din Județ

Publicitate

SOMA, principalul furnizor de servicii de colectare și transport deșeuri de pe raza județului Sibiu a intervenit cu 16 utilaje de deszăpezire pe străzile cu prioritate 1, încă de ieri seara de la ora 19:00, iar din această dimineață de la ora 6:00 au intervenit și pe arterele prioritate 2.

“După un viscol susținut, care a durat aproximativ 12 ore, în acest moment se circulă bine pe toate arterele principale din Sibiu, asfaltul fiind ”negru”. Lucrăm la străzile secundare și în unele cartiere, precum și stațiile de autobuz sau alte zone de interes public” – au anunțat reprezentații SOMA Sibiu pe pagina de Facebook.


Utilajele de deszăpezire au ieșit în teren din seara zilei de sâmbătă, de la ora 19.00. În contextul ninsorii puternice și a viscolului, s-a acționat cu prioritate pentru menținerea în circulație a principalelor artere.


14 utilaje au intervenit continuu cu plugul pentru îndepărtarea zăpezii și cu sare. Începând din această dimineață de la ora 6.00 s-a intrat și pe arterele prioritate 2. În aceste ore s-au consumat 290 de tone de sare.
În continuare intervenim cu sare si atica, soluție pentru deszăpezire și anti-îngheț. Utilajele vor rămâne în teren pentru a menține circulația în condiții bune.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde