spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Containere smart pentru Cartierul Arhitecților. Primarul Cisnădiei: “A fost acceptată cererea de finanțare!”

Știri din Județ

Publicitate

A fost acceptată cererea de finanțare din fonduri nerambursabile, depusă pentru achiziționarea a 27 de insule ecologice digitalizate -containere smart – pentru Cartierul Arhitecților, potrivit unui anunț făcut de Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

“Mă bucur când pașii pe care i-am făcut în ultimii ani împreună cu o echipă formată la nivelul Primăriei Cisnădie se concretizează. Tocmai am primit o 𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗔𝗿𝗵𝗶𝘁𝗲𝗰𝘁̗𝗶𝗹𝗼𝗿. Este vorba despre un proiect în care m-am implicat personal pentru a veni cu soluții la problema salubrizării din acest cartier” – a transmis primarul Gheorghe Huja.

Fiecare insula va fi compusă dintr-un ansamblu de 5 containere supraterane de volum mare (între 2 și 5 mc) pentru colectarea separată a celor cinci fracții (biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic/metal și hârtie/carton), dotată cu acces digitalizat pentru persoanele arondate.

“Asigurându-vă de faptul că vom căuta și pe parcursul acestui an surse de finanțare extrabugetare pentru a face din orașul nostru unul cât mai atractiv și mai frumos, vă îndemn să aveți încredere în continuare în mine și în echipa mea” – a adăugat Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri