18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Invitații săptămânii la Filarmonica de Stat Sibiu: dirijorul Alessandro Crudele și soliștii Alexandru Avramovici, Cristian Buciumaș și Ștefan Danifeld

Știri din Județ

Joi, 9 februarie 2023, ora 19.00, la Sala Thalia, orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va susține un nou concert simfonic în cadrul stagiunii 2022/2023 „EChO”, sub bagheta maestrului Alessandro Crudele.


În programul concertului se regăsesc: Bernhard Henrik Crusell – Simfonia concertantă pentru clarinet, corn, fagot și orchestră și Piotr Ilici Ceaikovski – Simfonia nr. 4 în Fa major, op. 36.

Alessandro Crudele s-a născut la Milano, iar în prezent locuiește la Berlin și se bucură de o carieră internațională efervescentă, fiind invitat frecvent la pupitrul unor orchestre prestigioase din Europa, la Londra, Berlin, Monte Carlo, Porto, Sofia, Praga, Belgrad ori București, dar și pe continentul asiatic, în Japonia, China, Hong Kong sau Malaezia. Este unul dintre cei mai apreciați dirijori ai momentului, datorită versatilității și exigenței cu care își pregătește fiecare apariție. Publicul sibian a avut ocazia să-l cunoască în luna mai 2022, când orchestra Filarmonicii a concertat împreună cu violonistul Michael Barenboim.

De această dată, soliști vor fi trei instrumentiști români foarte valoroși: Alexandru Avramovici – clarinet, Cristian Buciumaș – fagot și Gabriel Răileanu – corn.

Biletele au fost puse în vânzare, la prețul de 50 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari), la casa de bilete a Filarmonicii și online pe www.iabilet.ro, www.filarmonicasibiu.ro și Filarmonica Sibiu App.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc