12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Adolescentă dispărută din Șelimbăr a fost găsită!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Adolescenta dispărută de acasă a fost depistată de către o cunoștință a familiei, pe strada Fabricii, în zona Promenada Mall și astfel au fost anunțați părinții. Aceștia doresc să mulțumească întregii comunități pentru toată implicarea.


Părinții unei adolescente din Șelimbăr, în vârstă de 13 ani, sunt disperați după ce nu mai știu nimic de ea. Aceștia au depus sesizare la Poliția Sibiu.

Conform părinților, adolescenta nu a ajuns la meditațiile programate în această dimineață, de la ora 9:00 și până la ora 11:00. Adolescenta nu a ajuns nici la școală. Părinții au verificat chiar și la compania Tursib dacă fetița lor a folosit cardul de transport în comun iar răspunsul a fost negativ. Disperați, aceștia au lasat poza fetei în mai multe magazinele și mall-uri din municipiul Sibiu.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 48 de kg, ochi căprui, păr șaten, lung.

La momentul plecării, minora purta o bluză de culoare roz, geacă de iarnă, de culoare neagră, pantaloni blue – jeans de culoare neagră, cizme lungi de culoare neagră. Fotografia nr. 1 redă exact costumația minorei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri