21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

Echipele de robotică ale liceelor medieșene sprijinite de către Primăria Municipiului Mediaș

Știri din Județ

Primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a avut în ultima perioadă întâlniri cu elevii care fac parte din echipele de robotică de la Colegiul „Școala Națională de Gaz“, Liceul Teoretic „Axente Sever“, precum și Liceul Teoretic „Roth – Oberth“.

Echipele medieșene au participat recent la competiții demonstrative de profil și se pregătesc, în continuare, pentru etapa regională, care se va desfășura la București, în perioada 16-19 februarie 2023.

În calitate de primar al municipiului Mediaș, am declarat mereu că voi susține și voi recompensa performanța elevilor din municipiul nostru, atât în ceea ce privește activitățile școlare, dar și cele extrașcolare. I-am asigurat mereu, atât pe elevi, cât și pe profesorii lor coordonatori și pe directorii instituțiilor de învățământ, de sprijinul administrației publice locale în ceea ce privește desfășurarea actului educațional. În cazul de față, sunt bucuros că putem fi din nou alături de echipele de robotică formate la nivelul liceelor din municipiul nostru. Le urez mult succes în activitățile lor și îi asigur pe medieșeni că voi continua să susțin performanța, în toate domeniile“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri