3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Am vizionat Titanic la Cineplexx Sibiu, în 3D, 4K și remasterizat. MERITĂ?!

Știri din Județ

La puțin timp de la lansare, am decis să revizionez filmul Titanic, alegând cinematograful Cineplexx Sibiu! Noua versiune a peliculei este în 3D, la o rezoluție 4K și remasterizat, adică culori și sunet „super șmechere”.


Am ales filmul de seara trecută, de ora 19:45. Tot timpul, la Cineplexx am întâlnit personal amabil și răbdător. Pentru că de multe ori comanzi ceva și parcă ai uitat sucul, sau că plătești cu cardul, ba nu, cash. Și cu toții ne-am săturat de ochii dați peste cap, ai unor chelneri sau consultanți de vânzări. Nu și aici! La casierie alegi filmul, ora, locul și ce vrei să înfuleci, iar cu zâmbetul pe buze, primești biletele pentru Titanic.

Și a început! Singurul dezavantaj ar fi că deja ai văzut filmul și cunoști toate etapele. Însă efectul 3D și sunetul Dolby Atmos te fac să-ți dai seama că „ai trăit mulți ani într-o minciună”, cu o versiune inferioră în memorie. Mie persoanal, mi-a plăcut efectul 3D, chiar s-a văzut toată munca „TITANICĂ” de îmbunătățire a imaginii. Mult peste media filmelor 3D, iar detaliile fascinante te fac să fii acolo, pe Titanic. Puțin obositor la început, dacă nu ești obișnuit cu ochelarii 3D, însă după 10 minute, ai și uitat de ei. Recomand scaunelele premium, cu suport pentru picioare. Filmul durează mai bine de 3 ore și meriți, ca după o săptămână de muncă, să te răsfeți cu cele mai bune condiții.

Trecem rapid și la partea de sunet. Nu vreau să plictisesc, ci să te incit să mergi la Cineplexx Sibiu. Dacă nu mă înșel, este chiar primul cinematograf cu săli 3D Dolby Atmos din Sibiu (aka Șelimbăr dacă ne luăm geografic). Apoi a venit cel de la CineGold din Promenada Mall. Revenind la sunet, binențeles, tehnologia Dolby Atmos face minuni. Sunetul este foarte important într-un film, astfel, la Titanic, imaginea s-a îmbinat perfect cu sunetul emis de zecile de difuzoare dispuse atent în toată sala. Și au fost multe momente în care, datorită sunetului, ți s-a ridicat părul de pe mâini iar ochii au început puțin să lăcrimeze.

Pe scurt, CHIAR MERITĂ!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș