19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Incendiu violent la Jina. Totul a pornit de la un frigider defect

Știri din Județ

În această dimineață în jurul orei 05:00, un apel pe numărul unic de urgență 112, solicita intervenția pompierilor în localitatea Jina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.


Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere, o cisterna cu apă, o autospecială de intervenție și comandă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unor anexe gospodărești, existând risc de propagare la casa de locuit și alte anexe învecinate. Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze casa și anexele învecinate.

În urma incendiului a ars acoperișul anexelor pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp, încăperile fiind afectate de incendiu în totalitate. De asemenea a ars și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 mp, iar acoperișul unei anexe învecinate a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un frigider defect. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc