9.2 C
Sibiu
sâmbătă, 30 martie, 2024

Studenți ai AFT Sibiu, instruiți în poligonul militar Cincu (Brașov)

Știri din Județ

Studenții anului III ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, de la specializarea militară Artilerie și rachete, se află, în această perioadă, în poligonul de instruire de la Cincu unde, în cadrul Modulului Bazele Tactice, participă la activități specifice de pregătire și executare a tragerilor reale prin ochire indirectă.

Tragerile de instrucție și apreciere au fost executate cu obuzierul modernizat cal. 152 mm, sub directa coordonare și monitorizare a specialiștilor artileriști de la Regimentul 69 Artilerie Mixtă „Silvania”.

În cadrul acestei instruiri studenții au ocazia să pună în practică deprinderile învățate, iar condițiile meteo specifice ale acestui anotimp contribuie la consolidarea pregătirii fizice și psihice a viitorilor ofițeri.

Poligonul militar Cincu, din judeţul Braşov, asigură cele mai bune capabilităţi de instruire la standarde NATO, a declarat şeful Statului Major General al Armatei Române, generalul-locotenent Nicolae Ciucă. El i-a vizitat pe cei aproape 200 de militari, români şi americani, care participă la un exerciţiu comun, potrivit rador.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri