3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Masă cu adevărat caldă pentru copiii școlilor din Rășinari

Știri din Județ

Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari, încă de anul trecut, a făcut demersurile necesare pentru a implementa programul “Masă caldă în școală”. Luni, 13 februarie 2023, elevii Școlii Gimnaziale „Octavian Goga”, precum și preșcolarii din structura Gradinița nr. 1 au servit prima masă caldă din cadrul programului „Masa caldă în școli” din care fac parte din luna decembrie a anului trecut. Până acum, acest program s-a desfășurat sub forma unui pachet alimentar care conținea un sendviș și un fruct.


La momentul actual, Primăria Rășinari este prima din județul Sibiu care reușește să implementeze acest program în adevăratul sens al cuvântului.

Felicităm Primăria Comunei Rășinari, în special pe domnul primar Bucur Bogdan și SC Gospodărire Comunală Locală Rășinari pentru efortul de a face posibilă masa caldă în sistem catering sănătos pentru copiii noștri!
Mulțumim că vă pasă. Copiii sunt încântați și multumiți!
” – au transmis pe pagina de Facebook reprezentații Școlii Gimnaziale “Octavian Goga” din Rășinari.

Elevii Școlii Gimnaziale „Sava Popovici Barcianu”, precum și elevii și preșcolarii din structurile Școala Prislop și Grădinița Copacele au servit și ei prânzul la școală.

În școala noastră a fost amenajată sala de mese astfel încât elevii să mănânce împreună, să socializeze și să se bucure de beneficiile pe care li le oferim!

Felicităm Primaria Comunei Rasinari și SC Gospodărire Comunală Locală Rășinari pentru reușita acestei prime zile. Succes și mult spor în perioada următoare!
Mulțumim! Elevii au fost încântați de masa de prânz! “ – au scris pe Facebook reprezentații Școlii Gimnaziale „Sava Popovici Barcianu”

Programul “Masă caldă în școală” este considerat un sprijin real pentru promovarea unui stil de viață sănătos de la o vârstă fragedă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș