spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Alegeri în PNL Cisnădie. Echipa se întărește

Știri din Județ

Publicitate

Raluca Turcan, președinta organizației județene PNL Sibiu a fost prezentă aseară la ședința de alegeri din cadrul PNL Cisnădie alături de alți membri ai biroului județean de partid. Mulți din membrii PNL Cisnădie au fost prezenți și au votat ca președinte ale organizației pe actualul primar Gheorghe Huja, alături de o echipă.

Vicepreședinți ai organizației au fost aleși BIȚU ANDREI, FILIP DĂNUȚ – MIHAI, FLOREA DANIEL, POPA GHEORGHE – GABRIEL. Membri ai biroului de conducere mai sunt BOBEANU ARON – COSMIN, GOIA OLIMPIU, GOVOREANU IONICA ALINA, GROZA ALEXANDRU VASILE, KIELTSCH LUCIAN IONUŢ, SORICI GHEORGHE SILVIAN, VEŞTEMEAN ROMULUS. Secretar – trezorier al organizației a fost aleasă DRUȚĂ DOINA CLAUDIA.

„Aseară, PNL Cisnădie și-a întărit organizația, iar primarul Gheorghe Huja a devenit președintele acestei organizații, cu o echipă de oameni hotărâtă să continue mai accelerat îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comunitate, să convingă și la alegerile din 2024 că politica în folosul oamenilor este UNICA soluție pentru a câștiga încrederea lor. Investițiile în școli, servicii medicale, drumuri, alimentare cu apă, canalizare, producere de energie sunt soluțiile pentru orice comunitate care vrea să se dezvolte! Iar la Cisnădie, sunt o realitate. Mult succes!” a declarat Raluca Turcan, după terminarea alegerilor.

GALERIE FOTO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor