8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: Sibienii de la Clubul Sportiv HIRSCH, alături de starurile din K1 și antrenorii de top în Kickboxing, MMA, Full Contact Karate

Știri din Județ

În perioada 16-19 februarie, membrii Clubului Sportiv HIRSCH din Sibiu au fost invitați la Varna în Bulgaria să participe la KWU International Professional Ligue – Senshi, tabără de pregătire alături de cei mai faimoși luptători și antrenori ai Artelor Marțiale de Contact, precum Semmy Schilt, Ernesto Hoost, Peter Aerts, Albert „The Hurricane” Kraus, Ewerton Teixeira, Andy Souwer, Francisco Filho, Glaube Feitosa, Akira Masuda, Ryu Narushima, Andrews Nakahara,Yusuke Fujii, Zahari Damyanov, Petar Martinov, Jan Soukup.



La acest eveniment, alături de alți japonezi cu renume a fost prezent și Akira Masuda unul dintre legendele Kyokushin: „Kyokushin Legend Shihan Akira Masuda “The Last Samurai (ラスト サムライ).


Sportivii de la CS. Hirsch au oportunitatea de a participa gratuit la astfel de evenimente fiind acoperite toate cheltuielile, datorită apartenenței oficiale la IFK (International Federation of Karate) și KWU (Kyokushin World Union). Antrenorul sibian, prof. Christian Hirsch este totodată country reprezentative IFK România și președintele Federației de Karate Knockdown și Clicker.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș