19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Noua conducere USR Sibiu vrea o alianță locală anti-PNL

Știri din Județ

Adrian Echert a fost ales președintele organizației municipale Sibiu a USR săptămâna trecută. Alegerile interne au fost convocate înainte de termen de Biroul Județean pentru a da o nouă viziune organizației, cum a declarat Adrian Echert. Noua structură de conducere include și nume noi, recent intrate în USR, anunțate astăzi într-o conferință de presă.

Membrii noului birou local Sibiu al USR sunt: Diana Mureșan, Raul Apostoiu, Vlad Grumăzescu, Laura Oprician, Liviu Asproiu, Darius Ilie Vlad, Andrei Drăgan Răduleț, Cosmin Pirnog, Tiberiu Brad, Ciprian Baltan, Lucian Pampu și Manuela Serol.

„Vom face tot ce ține de noi ca ultima redută importantă din județ să nu fie penelizată. Eu nu mai vreau ca și Sibiu să fie îngălbenit, cum sunt celelalte UAT-uri din județ” a declarat Adrian Echert.

Echert a anunțat că USR Sibiu ia în calcul pentru candidatura la Primăria Sibiu mai multe variante, fie un candidat propriu sau o alianță pentru susținerea unui candidat comun. Echert a spus că nu exclude o alianță anti-PNL la municipiul Sibiu. Întrebat de ziariști dacă această alianță anti-PNL va include și PSD, Echert a spus că nu. „Din nefericire PNL-ul a ajuns o anexă a PSD-ului la nivel național” a spus Echert.

Întrebată de cum califică colaborarea USR cu FDGR la nivelul municipiului Sibiu în Consiliul Local, Ruxandra Cibu Deaconu, președinta organizației județene USR a declarat: „Există cooperare din câte știu de la colegii consilieri locali. Există deschidere atât a conducerii cât și a consilierilor locali FDGR de a lucra cu consilierii noștri. Este o relație normală, de cooperare, sunt discuții, negocieri. (…) Există deschidere din partea Primăriei Sibiu pentru proiectele ale consilierilor USR”. Cibu a declarat că FDGR este un partener care și-a arătat deschiderea și colaborarea până acum cu USR.

VIDEO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri