12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

„Au fugit” papuci de 40.000 de euro. Angajați sibieni, reținuți pentru delapidare și furt

Știri din Județ

Trei sibieni au fost reținuți după ce au fugit „încălțați” cu pantofi sport în valoare de peste 40.000 de euro. Doi dintre aceștia lucrau chiar în magazinul prădat. Planul le-a funcționat mai bine de jumătate de an.


Dosarul penal vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare, respectiv complicitate la delapidare. Doi tineri, un sibian în vârstă de 19 ani și o sibiancă în vârstă de 20 de ani sunt bănuiți că, în perioada iulie 2022 – ianuarie 2023, pe raza municipiului Sibiu, ar fi sustras mai multe articole de încălțăminte din incinta a două magazine aparținând aceleiași societăți comerciale ai cărei angajați erau, produse valorificate ulterior prin comercializare cunoscuților.

Un alt sibian, în vârstă tot de 19 ani, este cercetat penal pentru complicitate la infracțiunea de delapidare și l-ar fi ajutat pe celălalt sibian să scoată produsele din incinta magazinului.

Conform surselor Sibiu Independent, magazinele prădate de angajați aparțin firmei Laniasport, iar magazinele se numesc Various Brands și Grid, situate în Promenada Mall Sibiu.

Prin acest mod de operare, societatea comercială ar fi suferit un prejudiciu în valoare de 195.751 de lei, din care polițiștii au recuperat 40.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei sibieni s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri