spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Căutată de Poliție de trei luni, dar găsită online în 24 de ore

Știri din Județ

Publicitate

În urma articolului ziarului Sibiu Independent, în care părinții fetei de 14 ani dispărută din Porumbacu de Jos au cerut ajutorul pentru găsirea ei, fata a reacționat printr-un material video.


Clipul video, lung de 25 de minute, jumătate în română, jumătate în limba rromani, aduce clarificări, dar și acuzații grave. Conform clipului, fata nu este sechestrată și a plecat de bună voie la iubitul ei. Aceasta a spus că a ales să fugă de acasa din cauza bătăilor zilnice și a faptului că a fost vândută pe sute de mii de euro. Aceste lucruri sunt infirmate de familia fetei, care au declarat faptul că aceasta a avut parte de un tratament bun, în armonie.

Sute de mii de oameni au distribuit mesajul părinților, ajungând până la fata dispărută. Pe numerele redacției am fost contactați și de mai multe asociații și persoane fizice care doreau să ajute la găsirea fetei.

„Nu este nimic adevărat. Noi nu am vândut-o cu mii de euro, nu am sechestrat-o așa cum declară ea. Cu siguranță este forțată să zică acele minciuni. Am dovezi și filmări video când în ziua dispariției, ne-a furat 18.000 de euro și 40 de grame de aur. Inițial nu a recunoscut iar apoi a spus că-mi trimite aurul prin poștă, dar nu tot.” a declarat pentru Sibiu Independent, mama fetei

Acuzațiile fetei sunt infirmate de părinții săi

Fata își arăta iubirea pentru părinți prin clipuri video

O adolescentă este de negăsit de 3 luni. Părinții acuză Poliția Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă