spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Adolescentă de negăsit, de mai bine de 3 luni. Părinții acuză Poliția Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

CITEȘTE ȘI Căutată de poliție de trei luni, dar găsită online în 24 de ore

O adolescentă în vârstă de 14 ani, domiciliată în localitatea Porumbacu de Jos din județul Sibiu este de negăsit de mai bine de 3 luni, deși părinții au deja un grup de suspecți. Mai mult, aceștia susțin că nu au suport din partea Poliției Sibiu și nici a Inspectoratului General al Poliției Române.


Mama fetei acuză faptul că, în anumite clipuri postate pe rețelele de socializare, fata minoră ar fi spus că nu este sechestrată! Totuși, părinții nu cred această ipoteză și spun că aceasta este forțată ce să spună. Supărați că nu-și găsesc fata, părinții au fost în audiență la Poliția Sibiu, însă conform acestora, au fost dați afară. Supărarea mare vine în urma neimplicării Poliției Sibiu, dar și a celei de la București. Părinții dețin informații cum că fata minoră ar fi fost scoasă ilegal din țară și se întreabă cum a fost posibil acest lucru!

Cerem ajutorul la toată lumea! Suntem în situația în care luăm benzină și ne dăm foc în fața autorităților. Am ajuns să ne facem dreptate singuri! Am fost la Poliția Sibiu și m-a dat afară Poliția. De ce nu iau autoritățile atitudine?! De ce nu se implică mai mult Poliția Sibiu? Sunt trei luni de zile fără rezultat!” strigă cu disperare părinții fetei

În județul Sibiu, în ultima perioadă, au fost raportate mai multe dispariții și răpiri a unor fete minore, cazuri rezolvate cu rapiditate de Poliția Sibiu. Totuși, în cazul minorei Căldărar Maria, căutările nu au avut nici un rezultat.

Am cerut lămuriri la IPJ SIBIU

Conform polițiștilor sibieni, adolescenta în vârstă de 14 ani a fost dată în urmărire generală, națională și internațională. De asemenea, la această oră se realizează în continuare căutări specifice.

„Pentru localizarea persoanei în cauză au fost efectuate activități specifice printre care amintim darea în urmărire generală, națională și internațională, conform procedurilor de lucru, căutări repetate în aria de competență, solicitări adresate I.G.P.F. în vederea comunicării de orice date cu privire la intrări sau ieșiri din România, utilizarea permanentă a canalelor specifice de comunicare cu autoritățile judiciare din afara României în vederea obținerii de date operative. Din păcate, până în acest moment, aceste activități nu s-au finalizat cu localizarea și depistarea persoanei plecate voluntar.”

IPJ SIBIU transmitea această informare către mass-media, în data de 25 noiembrie 2022.

„Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani,care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112. La data de 25 noiembrie a.c., o tânără a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în noaptea de 24/25 noiembrie a.c., sora sa, CĂLDĂRAR MARIA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Porumbacu de Jos, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate aproximativ 45de kg, ochi căprui, păr brunet.

La momentul plecării, minora purta fustă și bluză de culoare roșu și încălțăminte sport de culoare roșu.

Semne particulare: minora prezintă o aluniță în partea dreaptă a feței, deasupra buzei superioare.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă