spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: La un pas de tragedie! Intervenție nocturnă la o locație turistică din Cârțișoara

Știri din Județ

Publicitate

Pompierii sibieni au intervenit azi-noapte, în jurul orei 22:00, pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei anexe din localitatea Cârțișoara.


Din cauza degajări mari de fum, a fost solicitat ajutorul pompierilor, aceștia intervenind cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de primă intervenție, o autoscară, o cisternă cu apă, dar și cu un echipaj SMURD.

Incendiul se manifesta la acoperișul anexei folosită pentru depozitarea lemnelor și la o altă cameră folosită pentru centrala termică.

„Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului care a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un cablu defect în camera centralei termice.În urma incendiului a fost afectată anexa, acoperișul fiind decopertat pe o suprafață de aproximativ 60 mp pentru identificarea posibilelor alte focare de incendiu. Din cauza degajărilor mari de fum, a fost afectat și parterul imobilului și precum și o cameră, care au fost ulterior aerisite. Din fericire nu au fost înregistrate victime.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda