21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Sibienii, invitați să aducă flori pentru a înfrumuseța sediul Filarmonicii

Știri din Județ

Muzica fermecată și fermecătoare din programul primului concert al lunii martie are darul de a ne reaminti că dragostea se poate găsi în tot ce ne înconjoară, iar binele învinge întotdeauna. Pe tot parcursul lunii martie, melomanii sunt invitați să aducă flori pentru a înfrumuseța sediul Filarmonicii.


În această săptămână, sărbătorim noi începuturi și redescoperim cea mai faimoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor! Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu sub bagheta dirijorului principal Tiberiu Soare, a început astăzi repetițiile pentru concertul de joi, 2 martie 2023, ora 19.00. Soliștii concertului sunt pianistul Sorin Petrescu și percuționistul Doru Roman.

Publicitate

“Vă aștept, joi, 2 martie, de la ora 19.00, cu «O floare pentru Thalia»! Un concert dedicat eternului feminin, frumuseții din viața noastră și a tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Pentru prima parte, soliștii Sorin Petrescu și Doru Roman au conceput un program special pentru deliciul ascultătorilor. În partea a doua a serii, vom aborda fragmente dintr-un balet celebru al lui Serghei Prokofiev, e vorba de «Romeo și Julieta», eterna poveste de dragoste, o muzică absolut splendidă și vă așteptăm să ne bucurăm împreună de ea. Noi lucrăm aici de zor, la Filarmonică, la repetiții și vă așteptăm cu drag. De altminteri, vă așteptăm toată luna martie cu o floare pentru Thalia, pentru a înfrumuseța tot ceea ce avem aici!”, transmite maestrul Tiberiu Soare.

asCULTă:

• Gian Piero Reverberi: La Serenissima

• Dobri Paliev: Dans fantastic

• Dave Brubeck: It’s a Raggy Waltz

• Phil Coulter: Winter’s Crossing

• Serghei Prokofiev: Selecțiuni din „Romeo și Julieta”, suitele I și II

Biletele pentru acest concert sunt puse în vânzare la prețul de 40 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari), la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu și online pe iabilet.ro, filarmonicasibiuro și Filarmonica Sibiu App.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri