24.1 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Virgil Popa, PNL Sibiu: „Proiectele de infrastructură ale Sibiului rămân prioritare!”

Știri din Județ

Fostul viceprimar al Sibiului, prim-vicepreședintele PNL Sibiu Virgil Popa, explică nevoia de susținere continuă a proiectelor de infrastructură precum și aceea ca investițiile în acest domeniu să rămână prioritare.

Dezvoltarea armonioasă a unui oraș și viața în interiorul său sunt strâns legate de capacitatea autorităților de a investi în infrastructură și de a se adapta. Administrația este prima care află și decide în legătură cu marile investiții, imobiliare sau nu, și își poate realiza strategiile în funcție de acestea”, explică Popa arătând că liberalii au propus încă din 2020 o serie de măsuri care să ajute la descongestionarea traficului, spre exemplu.

Străpungerile dinspre Zona Industrială Vest spre Calea Șurii Mici sunt deja importante și vor fi și mai importante în contextul Noului Spital. La fel sunt soluțiile alternative pentru ieșirea din Sibiu spre Mediaș sau cele peste sau pe dedesubtul caii ferate în zona Gării. La nivelul Grupului de consilieri PNL, am transmis mereu propunerile noastre și am reușit ca o bună parte dintre acestea să fie finanțate , fiind azi în diferite etape ”, a mai afirmat Virgil Popa.

PNL Sibiu a comunicat pe pagina să de Facebook o parte dintre obiectivele susținute pentru 2023, precum și fazele în care se află. Lista cuprinde: străpungerile din Zona Industrială Vest (str. Turda-Calea Șurii Mici- execuția lucrărilor inclusă în bugetul pe 2023; Ogorului – Calea Șurii Mici – PT și execuție incluse în bugetul pe 2023) *străpungerea strada Lemnelor-strada Metalurgiștilor * reabilitare Calea Șurii Mici (în 2023 etape care succed contractării DALI realizată în 2022) *parcare supraterană în cartierul Vasile Aaron – Piață ( proiect în faza de avizare PUZ. Va continuă în 2023 cu următoare etape) *drum de legătură cartierul Tineretului-Veterani-Calea Șurii Mari ( în 2023 -studiu de prefezabilitate).

Misiunea Grupului PNL în Consiliul Local Sibiu este aceea de a promova proiecte care îmbunătățesc viața sibienilor și ne folosim în acest sens de experiență colegilor noștri . Din 2020, implicarea noastră, a liberalilor, a fost esențială pentru asigurarea bugetării marilor proiecte ale municipiului Sibiu, fie ele inițiate de noi sau de partenerii noștri. Vom continuă să facem asta și sperăm să determinăm și pași spre investiții mai mari precum trenul periurban”, afirmă Adrian Bibu, liderul PNL Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri