5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

A fost găsit autorul jafului eșuat de la Mediaș. În urma tentativei, bancomatul a luat foc

Știri din Județ

Un medieșean în vârstă de 38 de ani este bănuit că la data de 29 ianuarie, ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din municipiul Mediaș.


În fapt, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 04:00, în municipiul Mediaș, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, care patrulau pe strada I.C. Brătianu, au observat că din sediul unei unități bancare ieșea fum. Polițiștii au pătruns în holul unității și au constatat că ATM-ul instalat în zona respectivă ardea cu flacără deschisă.

Din investigațiile preliminare efectuate, polițiștii medieșeni au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unității bancare și ar fi încercat să sustragă bani din ATM blocând fanta aparatului cu un obiect din lemn, fapt ce ar fi condus la supraîncălzirea sistemului electric al dispozitivului și, astfel, la izbucnirea incendiului.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, a fost identificat și reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Mediaș, bănuit de săvârșirea acestei fapte.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 1 martie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri