4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident „alcoolizat” chiar de ziua Mărțișorului. Alt șofer prins fără permis

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Chiar de ziua Mărțișorului, în jurul orei 21:15, un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Valea Viilor, în timp ce conducea autoturismul pe bvd. Corneliu Coposu, la intersecția cu str. Berăriei, intersecție semaforizată, cu semafor electric aflat în funcțiune, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, oprit la semafor pe banda I și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, mașina condusă de bărbat s-a răsturnat pe o altă mașină, oprită la semafor pe banda II. Din fericire, impactul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă șoferul a părăsit imediat locul evenimentului rutier, revenind în jurul orei 22:15. În urma testării șoferilor cu aparatul etilotest, în cazul șoferului care a cauza accidentul, rezultatul testării a indicat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceiași dată, în jurul orei 16:00, polițiștii din Cisnădie au oprit pentru control în trafic, pe str. Apărării din oraș, un conducător auto în vârstă de 50 de ani, localnic. În urma verificărilor efectuate, polițiști au constatatcă acesta figurează în bazele de date cu dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, la solicitarea polițiștilor de a fi testat cu aparatul alcooltest, șoferul a refuzat, motiv pentru care a fost condus la unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș