10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Angelika este căutată de sute de persoane în pădurea Dumbrava Sibiu

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Acțiunea de căutare a tinerei s-a încheiat în jurul orei 13:30, după ce zona aflată în atenție, în suprafață de aproximativ 500 de hectare, a fost periată în totalitate. Din păcate, tânăra nu a fost găsită și nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situația persoanei în cauză.

Știre inițială:

Studenta ULBS Maurer Angelika Claudia, dispărută în zona pădurii Dumbrava de mai bine de două săptămâni, este căutată intens de zeci de polițiști și sute de voluntari.


Lucrurile fetei au fost găsite acum câteva zile în pădurea Dumbrava, fiind vorba despre un telefon mobil și cartea de identitate. La această oră, sunt luate în calcul mai multe ipoteze, printre care și varianta unui suicid, aceasta fiind cunoscută cu probleme psihice.

Medalion găsit chiar în locul de întâlnire al voluntarilor

În apropierea locului în care voluntarii și polițiștii sibieni s-au întâlnit pentru căutările studentei Maurer Angelika a fost găsit un medalion. Nu se cunoaște în acest moment dacă aceasta îi aparținea studentei dispărute, a unui voluntar sau cine știe, a fost plantat pentru a induce oamenii legii în eroare.

În jurul orei 9:40, sute de voluntari au mers pe jos aproximativ 2 kilometri, pe un drum plin de noroaie, pentru a ajuta la căutările studentei ULBS, Maurer Angelika Claudia.

La cererea IPJ SIBIU, a fost solicitată prezența unui elicopter MAi pentru acoperirea unei zone cât mai mari. De asemenea, sute de voluntari o caută pe tânăra studentă, pe jos sau cu ajutorul dronelor.

La acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenți ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri