spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Mamă cu copil loviți de o mașină, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer în vârstă de 82 de ani a lovit cu mașina, în această seară, o mamă și un copil ce traversau regulamentar pe o trecere de pietoni situată pe strada Semaforului din municipiul Sibiu.


Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism spre strada Ștefan cel Mare, un cetățean străin, în vârstă de 82 de ani, a lovit o femeie și un copil care erau angajați în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Conform surselor Sibiu Independent, imediat după impact, șoferul ar fi vrut să părăsească locul faptei, fiind oprit de trecători. Întrebați, reprezentanții IPJ SIBIU au transmis faptul că șoferul a dorit doar să mute mașina. Totuși, la un accident cu victime, acest lucru este nepermis fără încuviințarea unui polițist.

În urma impactului, atât mama cât și copilul au suferit traumatisme la bazin.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Semaforului în municipiul Sibiu unde doi pietoni (mama și copil) au fost acroșați de un autoturism. Femeia în vârsta de 28 de ani a suferit un traumatism la bazin și este transportată la UPU Sibiu, conștientă. Copilul a fost preluat de un echipaj SAJ.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sg. maj. Andreea Ștefan

„Saj Sibiu, a trimis un echipaj de tip B, în Sibiu pe str Semaforului la un accident rutier.Un autoturism a accidentat o femeie su un copil de 4 ani . Copilul a suferit un traumatism de bazin și a fost transportat la CPU Luther.
Femeia a fost transportata de către echipajul ISU prezent la intervenție.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri