12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

USR Sibiu – mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii (C.P)

Știri din Județ

Filiala Județeană USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Astăzi, femeile din România sărbătoresc nu doar frumusețea și forța lor interioară, ci și realizările și puterea lor de a influența schimbarea.

Deși am avut de înfruntat multe provocări și obstacole de-a lungul timpului, suntem încă aici, puternice și hotarâte să ne luptăm pentru drepturi și pentru ceea ce credem că este corect. Femeile din România au fost înzestrate cu o forță extraordinară și au luptat împotriva discriminării, a abuzului și a altor probleme generate de epoca comunistă.

Astăzi suntem într-o poziție mai bună decât oricând, dar încă mai avem mult de realizat pentru a ne asigura că toate femeile din România sunt tratate cu respect și se bucură de egalitate de șanse.

Sărbătorim astăzi toate femeile care ne-au inspirat prin pionierat și ne-au dat putere pentru a continua să ne luptăm pentru ceea ce este corect. Fie ca această zi să ne motiveze în unitate si solidaritate, pentru o lume mai echitabilă pentru toți.

Noi sărbătorim această zi cu gândul la voi toate, care de-a lungul vieții sau în situații izolate, ați avut parte de momente nefavorabile, de abuz sau discriminare, și mai ales sărbătorim această zi cu gândul la fiecare clipă în care împreună am dat dovadă de putere infinită și am fost un glas pentru viitor pentru toți ai noștri dragi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri