10.2 C
Sibiu
marți, 21 martie, 2023

Sibian reținut după ce a intrat intenționat cu mașina, într-o turmă de oi

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Un sibian în vârstă de 38 de ani a fost reținut și acuzat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, amenințare,lovire sau alte violențe, distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.


Bărbatul, la data de 25 februarie, în jurul orei 11:00, bărbatul a condus un autoturism în extravilanul localității Șeica Mare, într-o zonă unde trei bărbați însoțeau o turmă de ovine și ar fi intrat intenționat cu autoturismul în turma de animale, eveniment ce a dus la decesul a 8 ovine și rănirea altor 4.

De asemenea, i-ar fi amenințat cu acte de violență pe cei trei bărbați, i-ar fi lovit cu un obiect din lemn și ar fi distrus mașina cu care cei trei încercau să părăsească locația. Totodată, la data de 1 martie, în jurul orei 12:30, în timp ce se afla la un târg de animale organizat în localitatea de domiciliu, bărbatul l-ar fi amenințat și lovit pe un alt localnic, creând o stare de temere și panică în rândul cetățenilor prezenți la eveniment.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, la data de 9 martie, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri