26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

IPJ SIBIU: „Au dominat infracțiunile de conducere fără permis și sub influența alcoolului.”

Știri din Județ

În perioada 10 – 12 martie, polițiștii rutieri au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 37 de permise de conducere, au retras 52 de certificate de înmatriculare și au aplicat 885 de sancțiuni contravenționale în valoare de 244.000 de lei.

Exemple semnificative:

La data de 10 martie, în jurul orei 01:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Blăjel, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din județul Mureș, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

La aceeași dată, în jurul orei 07:00, în localitatea Rășinari, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Andrei Șaguna de către un localnic în vârstă de 43 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme și la Brădeni, acolo unde, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Agnita. Pentru verificarea documentelor bărbatul le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autorități străine, în urma analizei documentului rezultând indicii care să conducă spre ipoteza că ar fi vorba despre un permis de conducere fals.

Și la Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din jud. Bacău. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în ziua de 10 martie, în jurul orei 19:30, pe raza localității Cârțișoara, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.

O zi mai târziu, în jurul orei 05:00, pe Prelungirea Mihai Viteazu din localitatea Șelimbăr, testarea alcoolscopică a șoferului unui autoturism a indicat un rezultat de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în Șica Mică, polițiștii rutieri au depistat, în jurul orei 09:45, un alt tânăr care conducea un autoturism deși nu figurează ca deținător al acestui drept. Astfel, pe numele celui aflat la volan, în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. 

La data de 12 martie, în jurul orei 21:00, pe raza localității Turnu Roșu, polițiștii rutieri au depistat un sibian în vârstă de 26 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri